Om webbplatsen

Välkommen till Lunds kommun eller www.lund.se, som är den officiella webbplatsen för Lunds kommun. På denna sidan har vi samlat en hel del information om webbplatsen. Om du har några funderingar eller saknar information som rör webbplatsen så är du välkommen att kontakta kommunens kommunikationsavdelning.

Fakta om lund.se

Kommunikationsavdelningen har ett övergripande samordningsansvar för Lunds kommuns webbplats men varje förvaltning ansvarar för innehållet under sitt verksamhetsområde. Vilken förvaltning som ansvarar för innehållet ser du längst ner på sidan, där det står Faktaansvarig.

Syftet med webbplatsen lund.se, är att ge service till medborgare och besökare. Webbplatsen ska bidra till ökad dialog och förståelse om kommunens verksamheter.

Till lund.se finns även underliggande webbplater. För närvarande är detta ca 150 stycken. Alla dessa webbplatser marknadsförs och samlas under lund.se.

Inställningar

Lunds webbplats är anpassad för browsern Internet explorer 10.0. För visning i Mac rekommenderas operativsystemet OSX med browsers Opera eller Safari.

Skärmupplösning: Webbplatsen är byggd att anpassa sig efter den skärmupplösning som du har men lägsta skärmupplösningen är 1024 x 768.


Faktaansvarig: Kommunkontoret
Sidan uppdaterad: 2016-07-08
Kontakt
 • Medborgarcenter Kristallen

  Hör av dig med din fråga!

  Telefon: 046-359 75 00

  E-post: kristallen@lund.se

  Besöksadress: Brotorget 1, 222 37 Lund 

  Öppettider: Måndag till torsdag kl 08.00-17.00, fredagar kl 08.00-16.00.
  Under sommarmånaderna har vi öppet måndag-fredag kl 08.00-16.00.

google-translate