Välkommen till oss på Spyken

 • Vill du får mera tid till att musicera och och samtidig skaffa dig en grundläggande högskolebehörighet? Välkommen till ES musik på Spyken!

 • Är du intresserad av naturvetenskap och matematik? Spykens NA-program ger dig en mycket bra förberedelse för fortsatta högskolestudier. Välkommen till NA på Spyken!

 • Är du intresserad av samhällsfrågor? Är du nyfiken på tillvaron i andra länder eller är du intresserad av varför människan beter sig på olika sätt? Välkommen till SA på Spyken!

 • Om du är extra intresserad och vill satsa mycket på musiken och vill satsa på att arbeta med musik i framtiden. Välkommen till ES musikspets på Spyken!

 • Är du intresserad av språk och kultur? Spyken sprudlar av kultur, språk och en öppenhet mot världen. Välkommen till HU på Spyken!

Mitt i Lunds centrum ligger Spyken, en skola med traditioner sedan 1800-talet, men samtidigt en modern gymnasieskola med Estetiska programmet (ES), Humanistiska programmet (HU), Naturvetenskapsprogrammet (NA) och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA).

Senaste nytt

U.a. med guldkant!

U.a. med guldkant!

23 sep 2014

I dag har vi fått Skolinspektionens beslut efter deras basinspektion på skolan. Skolinspektionen sammanfattar sitt beslut med följande: 'Det har vid tillsynen inte framkommit...

Gå till artikel

Utmärkelser och projekt på Spyken

 

 

Faktaansvarig: Gymnasieskolan Spyken
Sidan uppdaterad: 2014-03-13
Direktadress till denna sida: www.lund.se/spyken
Kontakt
 • Gymnasieskolan Spyken

  Adress

  Dalbyvägen 2, Lund

  Telefonnummer

  046-35 78 00

  Öppettider

  08.00-15.00

  Begränsade telefontider under lovdagar.

google-translate